Onderhoud en Reparatie

Onderhoud is behoud

Tijdig onderhoud is belangrijk voor alle auto's. Of u nu veel rijd of weinig, bepaalde onderdelen zijn na een x aantal kilometers of door ouderdom een keer aan de beurt. Onderhoud is nog altijd goedkoper dan reparatie door te lang zonder onderhoud te zijn doorgereden. Heeft u een auto waarvan u niet precies weet of zaken zoals de distributieriem of olie aan vervanging toe is? Laat deze dan eens bekijken dan rijdt u toch met een beter gevoel naar uw bestemming en komt u niet stil te staan onderweg!

Goed gereedschap is het halve werk

Autoservice Oosterbeek heeft de modernste controle- en diagnoseapparatuur en het juiste gereedschap in huis voor alle merken. De vereiste vakkennis is up-to-date. Alle ingredienten voor een perfect gerepareerde en veilige auto!

Pechhulp: wij komen uw auto ophalen!

Pech kan iedereen overkomen. Dagelijks stranden er 3000 mensen onderweg, Autoservice Oosterbeek beschikt over een servicewagen die u in een straal van 15 KM om Oosterbeek komt helpen.

Mocht het zo zijn dat uw auto niet meer verder kan rijden dan kunnen wij er voor zorgen dat de auto naar onze garage wordt getransporteerd