Banden service

Banden nodig? Wij leveren snel!

Tijdig banden vervangen en of wisselen voor winterbanden voorkomt ongemak, ongelukken en boetes. Wij leveren banden voor alle typen auto's tegen gunstige tarieven en monteren en uitbalanceren deze direct op uw auto. Wilt u een prijs indicatie voor uw auto, kom dan langs of bel ons.

Specialisten op bandengebied

Autoservice Oosterbeek is gespecialiseerd in het monteren en balanceren van banden.
Het bandenassortiment van Autoservice Oosterbeek bestaat uit een gevarieerd aanbod van topmerken. Kwaliteit en veiligheid spelen hierbij een belangrijke rol. Banden leggen het contact met het wegdek. Optimale controle, goede grip en een perfecte wegligging zijn dan ook van groot belang.

Huismerk Viking

Viking is een traditioneel merk met jaren lange ervaring. De klanten van Viking waarderen de kwaliteit en solide Noorse waarden die terug gevonden worden in elke Viking band. Uitmuntende prestaties op nat wegdek en vertrouwde eigenschappen op droog wegdek.

Banden opslaan: wel zo makkelijk!

U heeft zomerbanden.. en winterbanden. Waar laat u die? Die nemen een hoop plek in en hebben een onaangename rubbergeur vaak. Niet perse iets om zelf te bewaren als je weet dat het voor geringe vergoeding gewoon bij ons opgeslagen kan worden. Wilt u ze laten wisselen dan liggen ze bij ons dus al klaar! Ideaal!