Aircoservice

Gezonder vervoer met onderhouden airco

Autoservice Oosterbeek heeft zich gespecialiseerd in aircosystemen van auto’s. Voor het onderhouden, repareren, reinigen of het krijgen van een goede diagnose bent u bij ons aan het juiste adres.

Elk jaar verliest het aircosysteem tussen de 5% en 10% van het aircogas waaraan een kleine hoeveelheid olie is toegevoegd. Het is voor een goede werking en smering belangrijk dat dit aircogas met olie op het juiste peil blijft. Laat daarom regelmatig uw aircosysteem controleren.

Om niet ziek te worden en een schone lucht in te ademen is het belangrijk de luchtkanalen van het aircosysteem te laten reinigen en het interieurfilter op tijd te vervangen. Het aircosysteem onttrekt het vocht uit de lucht in uw auto. Hiervoor is een speciale opvangbak met een afvoerkanaal aangebracht. Dit is een vochtige plek die opdroogt en dus ideaal voor bacteriën. Wij reinigen het systeem met een desinfecteermiddel.

Airco: niet alleen voor in de zomer!

Juist in de winter en herfst is het regelatig laten draaien van de airco een goede manier om de auto te ontvochtigen van binnen, waardoor beslagen ruiten en een vochtig interieur een stuk minder kans heeft. Maar dan moet uw airco wel werken! Heeft u daar nou twijfels bij of ruimt hij muf dan laat hem even checken. Wij zijn volledig ingericht op service aan de airco en wij zorgen ervoor dat deze weer optimaal werkt!