Onderhoud alle merken

Wij onderhouden uw auto in tiptop conditie! Ook het airco onderhoud zijn wij volledig op ingericht!

Banden

Banden versleten? Aankoop, montage en uitbalancering kunt u aan ons overlaten tegen een scherp tarief.

APK

Autoservice Oosterbeek is een RDW erkend APK-keuringstation. Wij keuren uw personenautos en lichte bedrijfswagens, zodat u weer veilig de weg op kan.

18-03-2020 UPDATE CODVID-19 Belangrijke mededeling - HAAL EN BRENGSERVICE

WIJ ZIJN GEOPEND! MAAR MET WAT EXRTA MAATREGELEN

Ons bedrijf blijft voor u klaar staan zoals altijd, wel hanteren wij vanaf vandaag een nieuwe maatregel.

Tot 6 april gaan wij uw auto ophalen en terugbrengen mits u geen ziekte verschijnselen heeft. Wij zullen aan de deur gepaste afstand houden en komen niet binnen. Werkzaamheden zoals APK ONDERHOUD EN REPARATIE'S blijven doorgaan voor uw voertuig daarom is het belangrijk dat u ook in deze tijden bij ons terecht kunt.Om in onze werkplaats zo veel mogelijk veiligheid in acht te nemen proberen we minimaal aantal mensen binnen te ontvangen. en werken wij de gehele dag met handschoenen aan.

Mocht u toch genoodzaakt zijn bij ons binnen te moeten komen? respecteer dan onze maatregelen in strijd tegen het coronavirus:

- houd voldoende afstand

- geef geen hand

- houd uw bezoek zo kort mogelijk

- Plan uw afspraak via de website of bel ons

Vriendelijk bedankt voor uw medewerking veel sterkte in deze zware periode en let op u zelf en anderen.

Team
Autoservice Oosterbeek

Auto onderhoud voor Oosterbeek en omstreken

Autoservice Oosterbeek uw garage voor het onderhoud van uw automobiel. Onderhoud houdt uw auto veilig en comfortabel. Tijdig onderhoud voorkomt schades door te lang door te rijden met onderdelen of een tekort aan smeermiddelen. Heeft een reparatie nodig aan de auto? Ook daarvoor kunt u bij ons altijd terecht. In overleg met u komen we altijd tot de beste oplossing die bij u en uw budget past. Dat geld natuurlijk ook voor onze fijne selectie grondig nagekeken occasions. Heeft u vragen of wilt u een afspraak laat het ons weten!


Autoservice Oosterbeek is aangesloten bij het BOSCH concept. Zo worden er trainingen gevolgd bij het speciale Bosch trainingscentrum om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op autogebied. Bovendien is de werkplaats voorzien van de meest geavanceerde apparatuur. Met die combinatie is een defect in elk merk auto eenvoudig te lokaliseren en vakkundig te repareren.